2017. március 26., vasárnap

Nespresso Zenius zn 100 pro prémium kávéfőző - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Eladó a képeken látható hibátlan, keveset használt prémium business Nespresso Zenius zn 100 pro kávéfőző.
A kapszulás kévéfőzőknél klasszisokkal lágyabb és teltebb aromájú kávét főz, mely ristretto, espresso vagy hosszú kávé mennyiségben választható. A préseléskor a párna egyik oldalába 20 egymástól egyenlő távolságra eső helyen hatolnak be a nagynyomású fúvókák, a másik oldalán pedig még ennél is jóval több apró lyukasztás keletkezik, amin keresztül egyenletesen, a lehető leggazdagabb aromával folyik le a kávé.
A hozzá való kávépárna a www. nespro24. com -ról rendelhető, de lehet akár ebay-en is találni.
Bekapcsolás után 1 perc alatt felmelegíti a vizet, a kávépárna berakása és a kar lehajtása (préselés) után azonnal indítható a lefőzés.
Kávéfőzés előtt és után mindig használtam az alsó átöblítés gombot, ezzel is tisztán tartva a belső alkatrészeket, járatokat.
A Nespresso Zenius zn 100 pro egy üzleti kivitelű, masszív (7, 5 Kg-os! ) kávéfőző, azaz nem csak napi 2-5 használatra tervezték (mint a legtöbb hazánkban kapható kávéfőzőt), így karbantartó szervizelés nélkül is évtizedekig lehet hűséges "Asszisztense" a mindennapokban.
Eredeti ára átszámolva 154ezer Ft volt, így kérem, komolytalan ajánlatokkal ne keressenek.
A képeken látható csésze és bögre nem képezi az aukció tárgyát, csak illusztrációként használtam a fotózáshoz. A Guatemala kávépárnák viszont igen, azokat természetesen -- legalábbis amennyi marad belőlük az eladásig, de minimum 10 db-ot -- ajándékba adom a leendő kedves Használónak.
Bp. 18. kerületében kipróbálható és átvehető, de a metróvonalakon rugalmas vagyok, ha valakinek Kőbánya messze volna. Igény esetén postázom is, erről a szállítási opciók között írok.

Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-16 17:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése