2017. július 24., hétfő

My Little Friend irattartó táska A/4 - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Praktikus kiegészítő minden iskolásnak! A My Little Friend cicás és kutyás mappában a rajzaidat, de akár az iskolai könyveidet és füzeteidet is hordozhatod, így azok tökéletes biztonságban és kényelmesen hordozhatók. A hordozófület fogva bőröndként viheted magaddal a táskát, aminek biztosan nem hullik ki tartalma, hiszen egy műanyag csattal egyszerűen rögzíthető a fedél. Jellemzők: - Mérete: 31, 5x24, 5 x5, 5cm- A/4-es méretű iratok számára alkalmas- Anyaga: 1160 g/m2 laminált kartonA feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk. 6 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2017-08-14 18:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése