2018. május 29., kedd

Nandu ÖKO kendős csatos babahordozó - Jelenlegi ára: 29 950 Ft

A Nandu ÖKO Kendős Csatos babahordozó egy állítható terpeszű és állítható testmagasságú hordozóeszköz. A vállpántjai csatosak, keresztbe is csatolhatóak és 3 irányban állíthatjuk, igazíthatjuk a baba és a hordozó személy méretének megfelelően.
A derékpántja erős, kiváló minőségű csattal köthető a derék és a csípő közötti részre, ahol a hordozó személynek kényelmes.
A vállpántok és a derékpántok erős vászonanyagból készültek, a vállpántokban formatartó szivacs a derékpántban könnyű, erős és formatartó polifoam került.
Egyszerű, könnyű, tartós és kényelmes hordozóeszköz azoknak, akik nem akarnak kötni, viszont hordozni igen. Gyorsan felvehetjük és levehetjük, mindeközben nem lóg a földre.
Kapható színek:
azúrkék, drapp pántos
grizzli, barna pántos
nyersfehér, fekete pántos
Méretek: A születés pillanatától körülbelül 1, 5 éves korig használható. Ajánlott elöl, csípőn és háton való hordozáshoz. Súlyhatár: 20 kg
A hordozó testrésze a Nandu ÖKO szövött hordozókendő anyagából készül. A comb résznél párnázott. A testrész hosszát és szélességét gomblyukas gumival tudjuk a baba méreteihez igazítani, melyet a párnázott combrésznél találunk és gombokkal tudjuk rögzíteni.
Összetétel: 100% pamut, belső: 100% polietilén, 100% poliészter, 100% poliuretán - ÖKO minősítésű alapanyag
Gyártó: Monapel

Jelenlegi ára: 29 950 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 16:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése