2018. június 23., szombat

KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ PENTON JD 20/T Hi-Fi CABINET HANGFALAK! 4 DARAB EGYBEN!! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó egy 4 darabból álló PENTON JD 20/T Cabinet Hi-Fi hangszóró rendszer összes tartozékával!  
Irányáron ajándék posta/Webox/FoxPost kézbesítéssel!  
Nemrégen eladott lakásunk Profeszionális hagrendszerének elengedhetetlen egységei voltak, amit 2012-ben darabját közel 30e Ft-ért rendeltük az Egyesült Államokból! Professzionális Hi-Fi hagzást biztosítanak a lakás minden pontján, nekünk minden helyiségben volt egy ilyen hagszóró és a lakás összes audió rendszere erre volt kötve! Több darab is volt, de jelenleg ennyit tudtunk biztonsággal eltávolítani a lakásból! A rendelésnél külön kértük az Európai szabvány szerinti kialakítást, így biztonsággal használható itthon!   Jelenleg is rendelhető külföldi oldalakról kb. 18eFt/ db áron, de aki nem akarja kivárni a közel 40-60 napos szállítási időt annak itt az alkalom!
Használt, kiváló állapotban termékeket kínálok eladásra ami jelen pillanatban is úgy működik , mint újkorában! Újszerű az egész belső szerkezete (próbaképpen kibontottam egyet, lásd képek) olyan, mint új korában! Membránok, és minden belső egysége kifogástalan! Igazán tökéletes kiegészítője a  "nem hétköznapi"  lakásoknak!
Teljesítmény:   20W
Impedancia: 16 ohms
Átviteli frekvencia (BS6840 part 5) 63 ~20Khz
SPL @ 1w/m (test signal 100Hz~10kHz) 84dB
Dispersion at 1k/2kHz 180/100
Axial Q Factor at 1k/2kHz 3. 5/7. 1
Szín: Fehér
Borítás: műanyag, aluminium öntvény tartókkal
Méretei (mm):   146 x 229 x 150
Súly: 1. 9 kg
Hiányosságairól őszintén, amik egyáltalán nem befolyásolják a hibátlan működését:
van pár apróbb karcosodás a használatból eredendően, de abszolút nem vészes!
az egyik hangszóró fali csatlakozója nincs jelenleg meg és a konzol is törött
apróbb festék nyomok a hátoldalon
az egyik egység hangszóró borításán apróbb elszíneződés (helytelen tisztítás miatt) javítható!
Aki szeretne az eredeti árának töredékéért csúcsminőséget élvezni még jó pár évig annak kiváló választás lehet!
További termékeim a Vaterán: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=maxiaxi&obd=2
A komolytalan licitálók, elhúzódó vásárlások stb. miatt sajnos kénytelen vagyok feltételeket szabni:
Vásárlás, licitálás előtt kérdezzen , a későbbi problémák elkerülése miatt! 3 napon belül várom az ellenérték + postaköltség megérkezését bankszámlámra (utalással, befizetéssel, postán keresztül). Csak ajánlott küldeményként postázok mindkettőnk érdekében! Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezik, illetve ha 3 nap után sem fizeti ki a terméket, negatív értékelést vagyok kénytelen adni és a terméket újra meghirdetem. Kérem csak akkor licitáljon, ha elfogadja a feltételeimet! Magánszemélyként garanciát nem áll módomban adni és a visszavásárlás is kizárt! Kérek mindenkit, hogy ennek a figyelembevételével tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméke!
Amit ezért kínálok:
A termékek leírását a lehetőség szerint a legpontosabban teszem, az általam ismert hibákat feltüntetem. A vásárlást követően igyekszem mielőbb elküldeni a fizetéshez szükséges információt. A megnyert terméket gondos csomagolásban postázom. A pénz jóváírásától számítva 2-3 napon belül postázok, Az aktuális postai díjszabás szerint -2000g-ig (persze ha belefér a szabvány méretbe) ajánlott levélként, - 2000g- 20 kg-ig sima csomagként vagy külön kérésre érték-biztosított, törékeny, elsőbbségi csomagként. - Utánvételt nem vállalok! - Mivel nem kereskedő vagyok így garanciát nem áll módomban adni a termékekre, de a helyszíni kipróbálási GARANCIA természetesen adott mindenki számára! A fent említett apróbb hiányosságokat figyelembe véve semmilyen későbbi garanciát NEM áll módunkban a készülékre adni és a visszavásárlás is kizárt! Mindenki ennek a ténynek a tudatában tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméket!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-04 16:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése