2018. augusztus 28., kedd

DIGITÁLIS AKASZTÓS MÉRLEG 50 kg-.ig.( HÚZÓS KONYHAI POGGYÁSZ HALMÉRLEG )ÚJ, AZONNAL! - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Új, csak kipróbálva volt. AZONNAL VIHETŐ!
Ez a praktikus könnyen leolvasható kis méretű akasztós mérleg az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:   20g - 40 (max. 50) kg kapacitás, nagy méretű, könnyen leolvasható LCD kijelző, tára funkció. Automatikus és manuális kikapcsolás, elem töltöttség, túlterhelés kijelzés. Több féle súly kijelzése: Kg, Lb, JIN, OZ.   Utolsó mért adat tárolása kikapcsolásig funkció.   Tartós nemesacél akasztófül. Méréshez felakasztható. Ideális kis és nagy súlyú csomagok, kofferek súlyának kényelmes lemérésére. Tesztelt és kalibrált, amely lehetővé teszi az azonnali haszálatot.
Műszaki adatok:
Kapacitás: 20g. - 40 (max. 50)kg.
Pontosság: 10g.
Szín: Fekete
Áramellátás: 2db AAA elem (nem tartozék! )
Anyaga: ABS műanyag
Méret: 150mm x 50mm x 20mm
Súlya: 70 g.
A csomag tartalma: 1 db. függő mérleg.
Leírása érdemes végigolvasni:
Hordozható nagy pontosságú elektronikus készülék nagyméretű LCD kijelzővel. Egyedülálló funkciói: átváltható és automatikusan leolvasható a mérendő tárgy súlya. Tára, automatikus nulla, több funkció átváltás, automatikus kikapcsolás, elemállapot, túlterhelés kijelzés, stb.
Új generációs pontos mérőeszköz, különösen alkalmas felhasználása a család, a vásárlás, a szabadtéri tevékenységek terén, szakipari munkáknál, erre biztosíték  a kiváló pontossága, precíz, stabíl, energiatakarékos, kényelmes a használata, praktikus az alakja, könnyű és hordozható a kivitele.
Tartomány és pontosság:
Súly tartomány: 20g ~ 40kg (max. 50kg): 10g pontosság
Elektromos paraméterek:
Üzemi feszültség: 2, 4-3, 5 V (2 AAA elem)
Működési útmutató:
Mérés:
Tartsa a mérleget függőlegesen, kapcsolja be a "BE / KI" (POWER) gomb megnyomásával. Szükség esetén az "UNIT" gombbal válassza ki a kívánt súlymértéket. Várja meg az automatikus nullázást, majd lógassa az "S" akasztóra a mérendő tárgyat, árut. A kijelző megjeleníti a súlyt.
Ha a súlyérték lezárás (tárolás) funkció be van kapcsolva, várja meg, hogy a tárgy ne lengjen az akasztón (állítsa le a rázkódást), ekkor az ebben a funkcióban világító vörös fényű led villogása átvált folyamatos fényre és a képernyőn a mért végleges érték felett a " LOCK " felirat jelenik meg, jelezve, hogy az érték lezárva (tárolva) lett. Ez esetben újabb méréshez röviden nyomja meg az" ON / KI " (POWER) gombot a tárolt érték feloldásához.
Az "S" horgon (beleértve a tára értékét) a teljes súlyt nem szabad a megengedett (50 kg. ) súlyértéken túlra növelni, különben megjelenik az" OJd "figyelmeztető jel.
Funkciók:
"UNIT" gomb:   többszöri megnyomásával kiválaszthatja a kívánt mértékegységet (1kg = 2, 22 Lb = 2 JIN = 35OZ)
Tára / Zero: Ha ezt a funkciót kívánja alkalmazni, először a tárolóeszközt akassza a horogra, nyomja meg a "TARE" gombot a tárazáshoz (ekkor a kijelző átvált 0. 000 kijelzésre), majd tegye be az árut a tárolóba, ekkor a kijelzőről leolvasható a nettó súlyt.
LOCK FUNKCIÓ ENGEDÉLYEZÉSE, LETILTÁSA: Bekapcsolt állapotban nyomja meg többször a "TARE" gombott 2 másodpercnél hosszabb ideig , ekkor a kijelzés "L_ON" és "L_OF" között jelez átváltva. "L_ON" jelzi a funkciót, hogy a súlyérték a mérés végén lezárva (tárolva) lesz, és ekkor megjeleníti a "LOCK" jelet. Az "L_OF" a súlyérék mérés lezárás funkciót letiltja,   ekkor a mérés végén nem zárja le (nem tárolja) a súlyértéket. Ez főleg akkor hasznos ha folyamatosan változó súlyt mérünk, vagy a mérlegre akasztott tárgy leng ezért a mért súly nem teljesen stabil.  
Kikapcsolás: A mérleg az "ON / OFF" (POWER) gomb újabb lenyomásával kikapcsol. Egyes funkciókban tartós 3-5mp vagy 2x lenyomás szükséges, pl. ha a súlymérés lezárás (tárolás) állapotában volt.
Ha 120 másodpercig nincs változás, akkor automatikusan kikapcsol.  
Tudnivalók:
1 . Csak függőleges pozícióban várható el a kívánt pontosság. Bekapcsolt LOCK funkciónál ha a mérleg, vagy a rá akasztott súly folyamatosan rázkódik, kileng, a tárolt (pontos) érték nem jelenik meg, a led folyamatosan villog. A pontos méréshez 2-3 mp. stabil helyzet szükséges.
2. A vászon fogantyú helyett a mérleget ne a burkolatot fogva tartsa a súly méréséhez, mert ez okozhatja a pontosság eltérését vagy az eszköz károsodását.
3. Kerülje az erős ütést vagy rázkódást működés közben.
4. A burkolatot ABS műanyagból készítik. Kérjük, csak kevés tiszta vízzel vagy tisztítószerrel enyhén nedvesített puha ronggyal tisztítsa meg, ne használjon korróziógátló anyagokat, mint benzol, nitro oldószerek, nátrium-hidroxid oldat stb. Nedvesség a kijelzőre, a termékbe nem kerülhet.
5. Ha a képernyőn megjelenik a "gyenge telep ikon", azt jelenti, hogy az elemek lemerültek, cserélje ki az elemeket időben. Vegye ki az elemeket, hogy elkerülje a sav kifolyását mely az áramkörök károsodásához vezethet, ha a mérleget hosszú ideig nem használja.
6. Ne szedje szét a terméket, ha a mérlegnek valamilyen hibája van. Csak a megfelelő szakszervíz javíthatja.
7 Ha az "S" kampóra akasztott súly meghaladja az előírt maximumot, az "O Jd" jelzés jelzi, hogy túlterhelés van, ekkor azonnal csökkentse a súlyt. Folyamatos túlterhelés károsítja a terméket!
A képek a meghírdetettel megegyező kivitelű termék fotói, az 1., 2., 3. foto az aukciós termékről készült.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de postaköltséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 1 350 Ft
Az aukció vége: 2018-08-29 13:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése