2019. március 31., vasárnap

Zebra TLP2824 címkenyomtató, vonalkód nyomtató, etiket nyomtató LPT párhuzamos port - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Kérem olvassa el figyelmesen, az itt olvasottakkal egyet nem értők kérem ne licitáljanak!
S
Az aukció tárgya:
Zebra LP-TLP 2824 címkenyomtató
A Zebra LP/TLP2824-es nyomtatók a Zebra asztali nyomtató családjának legkisebb tagjai. Az LP2824-es termo-nyomtató, a TLP2824 pedig termo-transzfer. Ez azt jelenti, hogy az előbbivel csak termo-címkére nyomtathatunk, vagyis a nyomtatáshoz nincs szükség festékszalagra. Termo címkére történő nyomtatás esetén különösen fontos a nyomtatófej rendszeres tisztítása, amely jelentősen hozzájárul a fej hosszú élettartamához.
Leírás
A Zebra TLP2824-es nyomtató viszont egy termo-transzfer modell, amely az jelenti, hogy nyomtathatunk akár termo-címkére, akár normál papír vagy műanyag alapú címkére festékszalag segítségével. Egyedül a termo és a termo-transzfer nyomtatási technológia felel meg annak a követelménynek, hogy az első és az utolsó kinyomtatott címke nyomtatási minősége megegyezzen, szemben a lézer illetve a mátrix nyomtatókkal, ahol a nyomtató festék fogyása esetén halványabb vagy hiányos címkét kapunk. A nyomtatóknak ez a tulajdonsága különösen előnyös vonalkód nyomtatás esetén.
A Zebra LP/TLP2824 új tervezésű, kagylóhéj formában nyíló (OpenACCESTM design) fedőlapja biztonságos és egyszerű használatot biztosító dupla falú szerkezet. A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja, hogy a címkecsévén lévő kellékanyag mennyiségét ellenőrizhessük. A nyomtató 512kB méretű Flash memóriája opcionálisan 1MB-ra bővíthető, de már az alapmemória is elegendően nagy a legkülönfélébb címkeformátumok és karakterkészletek, grafikák tárolására.
A Zebra LP/TLP 2824-es nyomtató úgy tervezték, hogy kis helyet foglaljon el az asztalon így az asztali nyomtatók között ez a legkisebb. Pontosan ezért ezek a modellek vagy soros és USB vagy párhuzamos csatlakozóval rendelhetők, egyszerre mindhárommal nem. Mindkét nyomtatót a továbbfejlesztett EPL2 programozási nyelvvel vezérelhetjük közvetlenül. Memóriájuk címke formátumok és karakter készletek rezidens tárolására alkalmas. A TLP2824-es nyomtató média érzékelő jelzi a festékszalag szalag kifogyását és automatikusan átvált direkt-termo üzemmódba.
A Zebra LP/TLP 2824 nyomtató legfontosabb tulajdonságai
Termo (LP) vagy termo és termo-transzfer( TLP) nyomtatás.
Ütésálló dupla falú ABS ház
Egy nyomógombbal vezérelhető: Egyszerűkezelés
párhuzamos interfész 
Nyomtatófej érzékelő: Biztonságos működés, csak lezárt állapotban indulhat a nyomtatás
Ingyenes címketervező szoftver: ZebraDesigner
EPL2 programnyelv címkenyomtatás  vagy sornyomtatás támogatása  (LP2824-es nyomtató)
Kettős címkeérzékelő szenzor, mellyel a normál stancolt címkék és a fekete vonallal jelölt (reflektív) címkék nyomtatása egyaránt biztosított
Csomag tartalma:
Nyomtató, tápegység, adatkábel és tápkábel
Ajánlott felhasználási területek:
Kiskereskedelmi termékek vonalkódos címkéinek, vagy rövid ismertetőinek nyomtatása
Kórházi és laboratóriumi alkalmazások
Árukiadás és áruátvétel
Raktározási és vonalkódos leltárcímkék használata a munka pontosabbá és gyorsabbá tételére
Fuvarozás és logisztika
Postázási címkék
Tesztelt, működik.
Budapesten  személyesen átvehető!
Több termék vásárlása esetén is csak 1x kell a postaköltséget kifizetni!  
A vásrlástól számított 4 napon belül vegye fel Velem a kapcsolatot és 14 napon belül  az adás-vételt rendezük le, ellenkező esetben NEGATÍV értékeléssel zárom az adás-vételt és ismételten meghírdetem az aukciót!   Személyes átvétel: Egy általam megjelölt helyszínen van lehetőség, előre leegyeztetett időpontban. Telefont nem tudok mindíg felvenni, írjon e-mailt! El fogom olvasni és válaszolni fogok rá! Csomagküldés: MPL Vaterafutárral, melynek költségei a vásárlót terhelik. Mindettől eltérni csak e-mailben való egyezetetéssel vagyok hajlandó.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 19:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése