2019. április 25., csütörtök

Samsung Gear S3 Classic okosóra, ezüst - Jelenlegi ára: 85 960 Ft

 A Gear S3 prémium kinézetet kölcsönöz viselőjének. A keretet finoman elfordítva, egyetlen csavarással elérhetőek a legfontosabb okos funkciók, a beépített GPS-től és hangszórótól kezdve az általad preferált alkalmazások közvetlen eléréséig. A Gear S3 okosórával ezek a funkciók mindig ott lesznek Veled anélkül, hogy szükséged lenne telefonra, vagy újratöltésre.
Autentikus kialakítás és működés
A Gear S3 olyan, mint egy prémium karóra. Csak sokkal többre képes. A minimalista, letisztult kialakításnak köszönhetően a Gear S3 egy kiváló választás. Az összes funkció beépített, így a keret, az óraüveg és a gomb is elősegítik az okosóra könnyű és egyszerű használatát.
Legyen mindig bekapcsolva az okosórád
A Gear S3 1. 3 hüvelykes Super Amoled kijelzője az Always on Display funkcióval az igazi karóra külsejét idézi. A karórafelület megváltoztatásával könnyedén átalakíthatod okosórád külsejét. A 15 féle előre letöltött stílusnak és a Gear App Store-ban található több más stílusnak köszönhetően teljesen személyre szabhatod okosórádat. Mindegyik karórafelület rendelkezik Always on Display verzióval is.
Fordítsd el finoman a keretet
Fogadd vagy utasítsd el hívásaidat, kapcsold le az ébresztőt, szabályozd a hangerőt és a kijelző fényerejét. Böngéssz az alkalmazások között és nézd meg az emailjeidet. Mindezt a keret gyengéd elforgatásával.
Cseréld le az óraszíjat, és változtasd meg okosórád külsejét
Vedd le, tedd fel, vagy cseréld le órád szíját, amilyenre szeretnéd. Mivel a Gear S3 kompatibilis a 22mm-es óraszíjjal, ezért a választék szinte végtelen.
Intézd hívásaid a Gear S3 okosóráddal
Viseld a Gear S3 okosórát és szabadítsd fel kezeid! A Gear S3 okosóra beépített hangszórói által könnyedén indíthatsz és fogadhatsz hívásokat, meghallgathatod üzeneteidet, és beállíthatsz ébresztőt is.
Beépített GPS
Nyugodtan otthon hagyhatod telefonodat. A Gear S3 beépített GPS-ével pontosan tudni fogod, hogy merre jársz. Határozd meg a célirányt, és kövesd tevékenységedet. Fókuszálj a játékra a telefonod felesleges plusz súlya nélkül.
Zenehallgatás útközben
Tedd fel Bluetooth fejhallgatódat, és hallgasd kedvenc dalaidat vagy lejátszási listádat. Biztos lehetsz benne, hogy edzésedet végigkísérik majd kedvenc zenéid. A Gear S3 4GB-os belső memóriával rendelkezik, így könnyedén magaddal viheted kedvenc zenéidet, miközben a telefonodat nyugodtan otthon hagyhatod.
Aktív kapcsolat
Gear S3 összegzi aktivitásod adatait, és mozgásban tart futás, vagy akár hegymászás közben is. Figyelmeztet, ha változást érzékel a légköri nyomásban, így folyamatosan figyelemmel követheted az időjárási feltételeket.
Napokig töltés nélkül
A Gear S3 akkumulátora akár 4 napig is bírja töltés nélkül.
Víz- és porálló
Viseld Gear S3 okosórádat akárhol, akármilyen időben. Az IP68 értékelés alapján ellenáll a pornak és a víznek 1, 5 méterig vagy 30 percig.
Több mint 10, 000 applikáció
Az applikációk, melyekben bízol, melyek nélkül nem tudsz élni, és amiket ki szeretnél próbálni. Most mindenhez könnyedén hozzáférhetsz a Gear S3 segítségével és életed egyszerűbb lesz, mint valaha.
Technikai adatok
Kijelző: 1. 3 inch, 360x360 pix, 278ppi, Always-on
Védelem: IP68, Corning Gorilla Glass SR+, Stainless Steel 316L
Operációs rendszer: Tizen 2. 3. 2
Processzor: Dual-Core 1. 0 GHz
Memória: 4 GB, 768 MB RAM
Konnektivitás: Wifi, Bluetooth 4. 2, GPS, NFC
Szenzorok: Acelerometer, Gyroskop, Barometer, HRM, Ambient Light
Akkumulátor: 380 mAh
Méret: 46 x 49 x 12, 9
Súly: 62 g
Kompatibilitás:
-* min. Android 4. 4 + 1. 5GB ram vagy magasabb, iOS 9. 0 vagy magasabb, iPhone 5 vagy újabb
*A Samsung által fejlesztett funkciók csak Samsung modelleken érhetőek el!
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: SG67948


Jelenlegi ára: 85 960 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése