2019. november 30., szombat

Lewis Wallace - Ben-Hur - Regény a Krisztus korából - 1941! NOVA - RITKA! - Jelenlegi ára: 1 690 Ft


ANTIK RÉGI könyvek, kiadások  az 1900/40 es évekből                                     RITKA!
                  MELY KÉSZÜLT  1941 ! IMMÁR 79 ÉVES, a NOVA Könyvkiadó kiadásában.  
 Ben-Hur Regény a Krisztus korából  Szerző Lewis Wallace Kiadó:     Nova Irodalmi Intézet Kiadás helye:     Budapest Kiadás éve:     1941 Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés Oldalszám:   319 oldal Nyelv: Magyar  Méret:   21 cm x 15 cm ISBN:   
  Megjegyzés:   Fekete-fehér rajzokkal illusztrálva.
Nyomtatta a K. J. nyomda.
 A könyv, immár 79 éves -ettől és sok-sok mindentől "izgalmas"ez a sokat megélt és átélt kiadás ....
Lewis Wallace:
                        - Ben-Hur-
        Regény a Krisztus korából
                           -1941 -     
    Egy legendás remekmű, nagyon-régről....   korabeli igényes kiadásban, művészi fekete fehér rajzokkal illusztrálva - 319 oldalon..., a teljes történet, történetek olvashatók.
a történet:
 Kalandos történet a római korban játszódik. Ben Hur a gazdag főúr és a bosszúvágyó Messzala a római vezér hiteles története most jelenik meg teljes szövegével először magyarul.
Ben Hur és Messzala gyermekkoruk óta barátok, ám az irigység hatására Messzala gályarabságba kényszeríti Ben Hurt. Sok évnyi szenvedés után Ben Hur kiszabadul, mert megmenti egy római tiszt életét. Azonban ez idő alatt Rómát megtámadja a legpusztítób ellenség, a "fekete lepra". Nem kímél senkit, Ben Hur családját sem, ám a szenvedéseknek ezzel még nincs vége. Messzala kocsiversenyre hívja ki Ben Hurt...
Részlet a könyvből:
A sivatagban
A Jebel és Zubleh ötven mérföldnél is hosszabb hegység, amelyik olyan keskeny, hogy észak felé mászó hernyónak látszik. Vörös és fehér szikláin állva az ember csak az arábiai sivatagot látja. A hegység fal módjára határolja a Moab és Ammon legelőket.
Ennek a hegységnek egyik völgyéből bukkan elő egy utas, aki a sivatag felé igyekszik. Ez a személy vonja magára először az olvasó figyelmét...
AJÁNLOM:  Akik szeretik a régi, ritkább egyedi minőségi kiadásokat, a minőségi könyveket, történeteket, régi könyveket, vagy épp bármilyen kötődése van a kiadáshoz, immár egy ritka remekmű.... Olyan személynek, aki ismeri és elfogadja az "apróságokat"amik egy ilyen antik régi kiadásnál előfordulhatnak...  
Szép állapot!
   ÁLLAPOT: SZÉP!   teljes, firkamentes, tiszta! nem koszos és nem dohos, nem szagos, szépen egyben van és itt van, minden oldal és lap, épen, teljesen, talán ha néhány kopás van az első néhány laponde ott is lapszélen - a lapok épek, tiszták, nem járnak ki, nem piszkosak, nem esik szét -eredeti kiadói kötés, semmi jelentőségű borító kopás, a borító nyító részét egy díszes fehér selyem kopás védő díszíti..   - a belső nagyon szép, tiszta szép fehér lapok!
Azon pedig érdemes elgondolkozni, merengeni, hogy az 1941! nem most volt.., sokat meg és átélt ez a könyv, ettől még érdekesebb, beszédesebb és egy nemes, becses izgalmas ez a kiadás.... és hát kérem, majd 80 éves....
Minden kedves látogatót megtisztelek, egy a termékről készített galériával, hogy a lehető legtöbb információt tudjam átadni róla.
Köszönöm, hogy az oldalt meglátogatta.
Tekintse meg további termékeimet.
Sok könyv, mesekönyv, sport könyv, újság, képregény is található.
                                              Több termék rendelése esetén, kedvezményt adok.
                                                                Állítsa össze kívánság listáját.
Kérdése kérése lenne szívesen segítek!
       Szállítási ajánlat: vatera futárral posta pontra, fix 1150 Ft-ért, ezért a posta díjért akár több terméket is rendelhet egy postával!   
Egy terméket is postázok természetesen/*
                  
 
 

Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 07:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése