2020. június 23., kedd

Irányítsd az életed - Aviad Goz , B. Kim Barnes - Jelenlegi ára: 2 520 Ft

Irányítsd az életed - Aviad Goz , B. Kim Barnes
A személyiségfejlesztés nemzetközileg elismert szakértői most egyszerű, mégis rendkívül hatásos módszert fejlesztettek ki, mellyel az emberek átvehetik az irányítást életük felett.
A N. E. W. S. módszer lényege egyfajta belső navigáció, aminek során feltérképezzük önmagunkat (vágyainkat, döntési szokásainkat, félelmeinket és erősségeinket), majd e térkép segítségével tudatosan irányítjuk életünket.
Hogy merre? Természetesen a siker felé, bár ez mindenki számára mást jelent: van, akinek gazdagságot, másnak viszont egyszerűen csak valódi hivatása vagy belső harmóniája meglelését.
Barnesés Goz természetesen nemcsak a térkép felrajzolásában segít, hanem jól használható tippeket, bevált
eszközöket is ad a sikeres navigációhoz. Olyan megoldási javaslatokat kínálnak, melyek segítségével jobb, termékenyebb, izgalmasabb irányba terelhetjük életünket és karrierünket.
Fordítók: Kocsány Kornél
Kiadó: Boook Kiadó Kft.
Kiadás éve: 2015
Nyomda: Dabasi Nyomda
ISBN: 9786155417139
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 166
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Ajándékozható
Állapot: Kiváló
Megjegyzés: Olvasatlan!
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**94032674**)]

Jelenlegi ára: 2 520 Ft
Az aukció vége: 2020-06-24 10:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése