2020. augusztus 31., hétfő

Yohimbe Super Max 2200mg OLCSÓBB! (90db.) - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Adagolása: max. 2x1 kapszula naponta étkezés közben
Fokozott zsírmobilizáció
A yohimbe állat és emberkísérletek, klinikai vizsgálatok alapján fokozza a zsírmobilizációt, ami diéta mellett szerepet játszik a zsírraktárak csökkentésében.
Zsírégetés a kritikus területeken
A zsírszövet vérellátásának fokozásával és az alfa-2 receptorok blokkolásával hozzájárulhat a kényes területek (has, fenék, comb) zsírégetéséhez.
A potenciaproblémák javítása
A yohimbe az impotencia kezelésére alkalmazható gyógynövény. Férfierő-növelő hatása elsősorban potenciaproblémákkal rendelkező embereknél jelentkezik.
A yohimbe (Pausinystalia yohimbe-Corynanthe yohimbi) egy nyugat afrikában, Kongóban, Kamerunban őshonos örökzöld fa, hatóanyagait csak étrendkiegészítőkkel vihetjük be.
Esetleges mellékhatásai
Máj és vesebetegségek, magas vagy alacsony vérnyomás, cukorbetegség, terheség, szoptatás, pszichés problémák esetén nem szabad használni! Idegesség, vérnyomásemelkedés, exanthema-bőrkiütés, álmatlanság, szapora szívverés, remegés, hányás, fokozott bélműködés esetenként előfordulhat. A mellékhatások -magas vényomás, fejfájás- megjelenése esetén a johimbe adagot csökkenteni kell. A szedés teljes felfüggesztése ritkán szükséges. A reakciók az egyéni metabolizmustól és érzékenységtől függnek, amelyben nagy különbségek lehetnek. A noradreanalint a monoaminooxidáz (MAO) bontja, a yohimbin erre befolyást gyakorolhat. Ez azt eredményezheti elméletileg, hogy a vérnyomásemelő hatású vegyületek (sajtok, máj, vörösbor egyes összetevői) kórosan magas vérnyomásemelkedést idéznek elő, ám ez mai ismereteink és a nagy múltra visszatekintő használatot is figyelembe véve nem reális veszély. A MAO-gátló gyógyszerek és MAO által lebontandó vegyületeket tartalmazó ételek, valamint alkohol fogyasztása nem javasolt yohimbe szedés mellett.

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 20:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése