2020. december 28., hétfő

ÚJ!!! 10db Eredeti Nespresso kávékapszula Vanilla Eclair!!! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

ÚJ!!! 10db Eredeti Nespresso kávékapszula Vanilla Eclair!!!
Intenzitás: 6
Izesítés: Vanília
Csomagolás: 1doboz/10db
A VANILLA ÉCLAIR íze édes harmóniában keveredik el a sima textúrájú, kerek ízvilágú latin-amerikai Arabica espresso-val. A vaníliás kávékapszula brazil és kolumbiai kávészemekből ősszeállított alapkeveréke híres a kerek és kiegyensúlyozott, malátás-gabonás ízvilágáról, a VANILLA ÉCLAIR pedig mindezt még gazdagabbá varázsolja. A vanília aromája finoman átjárja a kávét.
TEJES RECEPTKÉNT
Van abban valami lenyűgöző, ahogyan a tej elkeveredik a VANILLA ÉCLAIR kávékapszula vaníliás ízeivel. Adjon hozzá tejhabot, és készítsen cappuccino-t, élvezve, ahogyan a krémesen vaníliás ízvilág előcsalogatja az édeskés, mandulás aromákat. És egy izgalmas ötlet: próbálja ki a vaníliás kávékapszulánkat Affogato-ként elkészítve, vaníliás jégkrémmel!
EREDET
Ebben a kávékapszulában harmonikusan egyesülnek a legfinomabb dél-amerikai kávék: a brazil Bourbon Arabica és a mosott kolumbiai Arabica gazdag aromái. A vanília még határozottabban érvényesül ebben a keverékben, miközben előbújik a pörkölt kávé ismerős, bársonyos íze is.
PÖRKÖLÉS
A brazil kávét világosabbra pörköljük, hogy szépen érvényesüljön sima, malátás-gabonás ízvilága, a kolumbiai kávék nagy része pedig rövid pörkölést kap, ami feltárja a szemekben rejlő finomabb aromákat. A finom őrlés még intenzívebbé varázsolja ezt a harmonikus kávét.
AROMAPROFIL
Kényeztető vaníliaíz egy malátás-gabonás jellegű alapkávéban: ez a VANILLA ÉCLAIR. Ez a kerek és kiegyensúlyozott kávé a vaníliás éclair fánk selymes, lágy érzetét idézi.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 14:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése