2021. január 29., péntek

Medela Freestyle FLEX - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Külföldről rendelt prémium mellszívó eladó. 2-3 hónapot használtam csak.
A Freestyle Flex (TM) egy elektromos mellszívó, könnyű, kompakt kialakítása és az USB-vel feltölthető akkumulátor rugalmasságot nyújt Önnek, hogy bármikor használhassa, amikor csak akarja.
Annak érdekében, hogy a mellszívó a lehető legkényelmesebb legyen, a Freestyle Flex kétfázisú expressziós technológiával rendelkezik. A csecsemők természetes tej szívásának modelljére épül, és fel van osztva a stimulációs és a szopási szakaszra. Először a tejáramlást gyors pumpáló ritmus stimulálja. Ezután a lassú ritmus biztosítja a sima és hatékony tejszívást. A szívóerősség bármikor beállítható az érintőképernyő segítségével. A fejés szüneteltethető, illetve egy mellnél lehet használni.
Az extra széles, ovális mellvédő különféle 2 méretben található a csomagban, S (21mm) és M (24mm) méret, a lehető legjobb illeszkedés érdekében. Ideálisan alkalmazkodnak a mell alakjához, így minden helyzetben problémamentesen pumpálhatók. Nem lehetséges, hogy a tej visszafolyjon a motorba.
Praktikus: A Freestyle Flex Bluetooth funkcióval van felszerelve. Szükség esetén az adatok, például a szívás időtartama, a használt folyamat fázisai és szakaszai menthetők a Mymedela alkalmazásba.
Átvehető Dunaharasztin vagy Budapesten, kérésre postázom.

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 17:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése