2021. február 28., vasárnap

Eladó Oral-B Pro 10000 elektromos fogkefe - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Eladó Oral-B Pro 10000 csomagolása nélkül, NEM használt!!! Fehér színben.
Terméktulajdonságok:  
Az Oral-B Pro 10000 az első intelligens Oral-B fogápolási rendszer, mely a Gum Guard fogínyvédő technológiát alkalmazza a fogorvosok által ajánlott fogmosási technika elsajátításának megkönnyítéséhez.
A különleges pozícióészlelő technológia és a kerek fogkefefej egyetlen területet sem hagy tisztítatlanul, miközben 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék.
Ennek eredményeképp: A felületi elszíneződések eltávolításával már a fogmosás első napjától kezdve egészségesebb fogínynek és ragyogóbb mosolynak örvendhet.
Ez a rendkívül korszerű fogkefe óvja az érzékeny fogínyt, és segít megelőzni a fogászati problémák kialakulását: a forradalmi Gum Guard fogínyvédő technológia, a 360 SmartRing gyűrű és a nyomásérzékelő jelzéssel figyelmeztet és csökkenti a sebességet, ha valaki túl erős mozdulatokkal mos fogat, vagy túl sokáig tisztít egy adott területet. Mindez segít egy egészséges szájápolási rutin kialakításában.
Tartozik hozzá egy lítium-ion akkumulátor és egy fogkefe fej.
Mozgása: oszcilláló
Programok száma: 6
Bluetooth-os
Oszcilláció: 10000/perc
Én ajándékba kaptam, de nem akartam használni, így tovább adom! Egyetlen fogkefe fejet kaptam, ez tartozik hozzá. Ettől függetlenül 10 féle pótfej tehető rá. Működőképességét igazolja, hogy behelyeztem az áramforrásba és a képeken látható módon ( már amennyire visszaadja... ) világít.
Eredeti ára 50. 000 Ft!!!


Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-01 01:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése