2021. augusztus 29., vasárnap

Smartwares DIC-21142 Kaputelefon Komplett készlet 4 családiház Ezüst, Fehér - Jelenlegi ára: 80 990 Ft


Smartwares DIC-21142 Kaputelefon Komplett készlet 4 családiház Ezüst, Fehér
Termék azonosító: 963669
4 családi ajtó kaputelefon DIC-21142
2 utas kommunikáció
Egyszerű kétvezetékes telepítés
52 dallam
A Smartwares DIC-21142 beltéri kaputelefon használatával ellenőrizze, ki az ajtóban. A kaputelefon egy kétirányú audio funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a látogatókkal való beszélgetést. Kiválaszthatja kedvenc dallamát, beállíthatja a kívánt hangerőt, és akár elektromos ajtónyitóval együtt kinyithatja az ajtót is.
Beruhigende Sicherheit beim Öffnen der Tür: A beltéri egység hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, így először beszélhet a látogatóval, majd szükség esetén hozzáférést biztosíthat számukra.
Außeneinheit: A kültéri egység időjárásálló és kültéri beépítésre is alkalmas. Az integrált névcímkével ellátott haranggombnak köszönhetően a látogatóknak nem kell a megfelelő harangot keresniük.
Nutzen Sie die vorhandene Verdrahtung: A kaputelefon 2-vezetékes, ami a telepítést megkönnyíti. Az biztos, hogy először mindig ellenőrizze a vezetékeket. A keskeny beltéri egység a falhoz rögzíthető és a mellékelt tápegységgel táplálható. Nincs erőfeszítés, csak egy egyszerű és gyors telepítés.
Heißen Sie Ihre Gáste willkommen: A kaputelefon kibővíthető egy további beltéri egységgel, hogy otthon a különböző helyekről válaszoljon. A két beltéri monitor képes kommunikálni egymással, és ha szükséges, kétirányú kommunikációt is lehetővé tesz. A kaputelefon csatlakoztatható egy elektromos ajtó- vagy kapunyitóhoz, így a beltéri egység gombjának megnyomásával üdvözölheti a látogatókat, és kinyithatja az ajtót vagy kaput számukra. A feloldási idő 1-2 és 4-7 másodperc között állítható. Használhatja a meglévő elektromos sztrájkját vagy a két DB5005 vagy DB5005L elektromos sztrájk egyikét.
Ellenőrizze, ki van az ajtóban, először a kaputelefonon keresztül beszélgetve ezzel a személlyel. A kaputelefon egy kétirányú audio funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a látogatókkal való beszélgetést. Kiválaszthatja kedvenc dallamát, beállíthatja a kívánt hangerőt, és akár elektromos ajtónyitóval együtt kinyithatja az ajtót is.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Világító harang gomb ? Vízálló kültéri egység.
Műszaki adatok: Anyag (kültéri egység): Alumínium ? Bővíthető: Beltéri egység ? Csatlakozóerek: 2 (+ 2 ajtónyitó) ? Dallamok száma: 52 ? Hangrendszer összetevők: Komplett készlet ? Kaputelefon jellemzők: Világító névtábla ? Kijelző típus: Nincs kijelző ? Kivitel: 4 családi ház ? Méret (belső): (Sz xHxD) 86 x 205 x 21 mm ? Méret (külső készülék): (Sz xHxD) 8 x 141 x 32 mm ? Szerelési mód (belül): Falra szerelhető, Fali ? Szerelési mód (kívül): Falra szerelhető, Fali ? Szám (egységek/résztvevők): 4 ? Szín: Ezüst, Fehér ? Termék típus: Kaputelefon ? Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett
Szállítás tartalma: 4 db belső egység. , Kültéri egység, hálózati tápegység, 4x10 m-es kábel, Rögzítőcsavarok, szorítócsavarokat, esővédő, Használati útmutató. Mennyiség: 1 db(Egységár: 80 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 80 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-29 23:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése