2018. március 30., péntek

AMD x2 hp dc5850 számítógép - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözlöm az aukciómon!
Tökéletesen működik
Komplett Hp Dc 5850 számítógép:
Processzor: AMD dual-core 5000B 2. 60ghz
Ram: 2gb ddr2 (2x1) még 2 slot szabad
Videókártya: Alaplapi 256mb (dedikált) +pci-e bővíthető
Hdd: nincs 
Az aukció végén 2 órán belül mindenkinek küldök egy e-mailt benne megtalálható számlaszámmal és értesítővel, erre kérek mindenkit hogy 3 napon belül válaszoljon. Amennyiben 3. nap után nem érkezik válasz a vásárlást semmisnek tekintem és a felhasználót negatívra értékelem.
Az aukciók úgy vannak időzítve amikor tudom hogy következő héten ráérek ezért az utalás megérkezésétől 24 órán belül garantálom a csomagfeladást.
Fizetési határidő: 5 munkanap, amennyiben a vásárló jelzi hogy anyagi okok miatt pár napot csúszik az persze érthető és tudok várni, de hetekig nem szeretném őrizni a csomagokat.
a vásárlást követő 5 napon nem érkezett utalás, sem jelzés hogy mikorra várható, a vásárlást semmisnek tekintem és a felhasználót negatívra értékelem.
1 forintos aukcióra nem vállalok garanciát, természetesen ha a leírtaknak nem felelt meg a termék árát visszautalom amennyiben a vásárló visszaküldte a terméket/termékeket hiánytalanul, amilyen állapotban feladtam. Félre értések elkerülése végett amennyiben valamiben nem biztos akkor vásárlás előtt kérdezzen.
Fix áras termékekeknél, 3 hónap visszavásárlási garanciát válallok.
Köszönöm hogy végigolvasta: burnpc

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-08 18:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése