2018. március 30., péntek

Taktikai vagy túra pólóing gallérós póló M új, bézs - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képeken látható pólóing. Sajnos nekem rövid lett 180 cm-es magassággal (viszont a pólóba beleírt 170-nél szerintem magasabbaknak is jó lehet). Kicsit gyűrődött szállítás közben, de soha nem volt hordva vagy mosva. Kellemes, nem túl vékony anyag, gyorsan száradó szintetikus. Méret tekintetében MINDENKÉPPEN  az általam mért számokra hagyatkozzanak.
Pontos méretek: mellbőség 56 cm, teljes hossz hátul, gallértól mérve 68 cm, vállszélesség kb 45 cm, de nincs konkrét vállvarrás. Bézses szín, a vállakon tépőzár (gondolom rangjelzésnek), az egyik vállon zippzáras zseb, a mellkason napszemüvegtartó.
MPL/Foxpost/Webox csomagautomatai kézbesítés vagy postai küldemény, aktuális ár szerint. Ajánlott levélként nem tudom küldeni, mert : "2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli. " Ha bármilyen egyéb postázási lehetőség érdekli, kérem jelezze.
A képek minden esetben megfelelnek a valóságnak. A színek megjelenítését esetenként lényegesen meghatározzák a fénykép készítésekor uralkodó fényviszonyok és a megtekintéshez használt monitor kalibrációja, kérem ezt vegyék figyelembe.
Ha bármi kérdés merülne fel, kérem még licitálás előtt tegyék fel, igyekszem minél gyorsabban és a legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni. Beszámítás, csere, nem lehetséges. Kérem figyelmesen olvassák el a Szállítási feltételeket is! Több áru együttes vásárlása jelentősen kedvezőbb szállítási díjat jelent, csomagautomatánál csak egyszer kell kifizetni a szállítást az egyszerre vásárolt termékek után, ill.   súly alapú kedvezmény lép életbe a postai levél és csomag esetében.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-04-20 12:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése