2019. február 27., szerda

Hidraulikus kutyakozmetika asztal kutya kozmetika trimmelő asztal - Jelenlegi ára: 102 990 Ft

Hidraulikus kutyakozmetika asztal, egyszerű és könnyű magasságállítással. Ideális kutya és macskakozmetikák részére. Praktikus és könnyen állítható a hidraulikának köszönhetően.  
 
A kedvenceink, a macskák és kutyák ápolását ez a nyíró- trimmelőasztal könnyebbé teszi. Otthon, kutyakozmetikában vagy bárhol. Tökéletesen alkalmas mindenféle méretű háziállat ápolási és gondozási feladatainak ellátására. Az asztal 35 kg súlyú, masszív, biztos lábakon álló. Az asztallap terhelhetősége 60 kg.
 
Az asztallap mérete 108 x 60 cm. Az asztallap gumírozott és csúszásgátló munkafelület, melyen az állat kényelmes és biztonságos módon állhat a nyírás során, lekerekített sarkoknak, köszönhetően még biztonságosabb. Az asztallap és a porszórt acél váz felület könnyedén tisztítható.
 
Az asztal fokozatmentes magasságállítását hidraulika segíti, amivel munka közben is állíthatunk a munkamagasságon, igazodva az állatok méretéhez, így minden egyes kutya vagy macska az optimális magasságba hozható a magasságállítással. Az asztallapot 55, 5 és 92, 5 cm magasság között állíthatjuk tetszőlegesen.
 
A hidraulikus kutyakozmetika asztalhoz egy darab kikötő állvány és kikötő hurok található.   A kikötő magassága 70 cm. A kikötő hurok praktikus pattintós zárral felszerelt, ami az élénk állatokat is stabilan tartja. A kikötő állvány könnyedén leszerelhető ha nincs rá szükség.
 
HIDRAULIKUS KUTYAKOZMETIKA ASZTAL TULAJDONSÁGAI:
 
nyíró asztal kutyák és macskák számára
max. terhelhetőség 60kg
108 x 60 cm munkafelület
csúszásgátló gumi felület
hidraulikus fokozatmentes magasságállítás
állítható magasság: 55, 5 cm – 92, 5 cm
porszórt acél anyagból
 

Jelenlegi ára: 102 990 Ft
Az aukció vége: 2019-03-20 16:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése