2019. február 24., vasárnap

Timba 2 fajáróka 98x98 összecsukható, emelhető görgős bükk - Jelenlegi ára: 20 900 Ft

A fa természetességéből adódóan gyermeke egy kellemes, környezetbaráttermészetes anyaggal találkozik. Rácsos szerkezete szabad kilátást biztosít, így gyermekének nem lesz benne bezártság, félelem érzete. A kör alakú pálcák a járókák minden részén nagyon jó kapaszkodást biztosítanak, segítve ezzel gyermeke könnyebb felállását. A két kicsi kezével a pici egyszerre tud kapaszkodni. A járóka fa szerkezetéből adódóan az oldalrácsokon nincs mit kiszakítson, kirágjon. Játékaival nem tud benne kárt tenni.
Termékleírás:
Anyaga: Tömör, gőzölt bükk fából, lekerekített élekkel.
Felületkezelés: Alapozás szállekötő anyaggal. Fedőzés 2 rétegben, vizes bázisú gyermekbarát anyaggal.
Járófelület: Az új előírásnak megfelelően PTHALAT mentes, így nem tartalmaz gyermekére káros anyagot. Csúszásmentes, könnyen tisztítható. A bevonat alatt egy réteg szivacs van, amely a járóka komfortosságát tovább növeli. Magassága 3 fokozatban állítható.
Oldalrácsok: A sarkokat masszív lábak kötik össze, ez biztosítja a stabilitást és a biztonságot. Szerelése egyszerű, az új előírásoknak megfelelően keresztirányú fémes kötést (csavar + anya) alkalmazunk. Az egyik oldalrácsból 2db pálca kivehető, így gyermeke később a járókából önállóan ki – be tud majd járni. Az önbeálló görgőkön könnyen mozgatható, és rögzíthető is.

Jelenlegi ára: 20 900 Ft
Az aukció vége: 2019-03-16 16:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése