2022. december 2., péntek

Chihiro Szellemországban - DVD Japán animációs film - Jelenlegi ára: 285 Ft

Eredeti DVD. Japán animációs film(2001). 5. 1DD eredeti hanggal, 5. 1DD magyar szinkronnal. Játékidő: 2 óra 5 perc.  Kép: 16/9. További info a mellékelt képeken.
Díj:
Oscar-díj
 2003
Legjobb animációs film:  Hayao Miyazaki
Ismertető:
Chihiro, a tízéves, önfejű kislány meg van győződve arról, hogy az egész világ körülötte forog - épp ezért képtelen belenyugodni abba, hogy szüleivel új városba költözik, és csalódottságát meg sem próbálja leplezni az utazás alatt. Amikor az erdőben eltévedve egy különös zsákutca végére érnek, a kis család rábukkan egy sötét alagútra, amelynek másik végén szellemváros fogadja őket. Az üres utcákon fejedelmi lakomától roskadoznak az asztalok: az éhes szülők mohón a finom ételekre vetik magukat, ám hamarosan disznóvá változnak, amikor a városban felbukkannak a valódi vacsoravendégek. Az eldugott mesevilág lakói ősi istenek és más csodalények, uralkodója pedig Yubaba, a gonosz boszorkány. Chihiro csak akkor mentheti meg szüleit, ha hasznossá teszi magát Szellemországban és munkát talál magának a banya hatalmas fürdőházában.
A Chihiro Szellemországban kritikusok és a nézők egybehangzó véleménye szerint maradandó mestermű, olyan film, amely az Óz, vagy a Hófehérke mellett garantáltan helyet kap a klasszikusok között. Sikerének titka, hogy története, figurái több rétegűek, és egyformán képesek megszólítani a legkisebbeket és a felnőtt rajongókat is!

Jelenlegi ára: 285 Ft
Az aukció vége: 2022-12-03 02:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése