2022. december 23., péntek

Logitech K360 Angol (US) (920-003094) - Billentyűzet - Jelenlegi ára: 19 655 Ft

Kisméretű kényelem laptopjáhozA megszokott billentyűelrendezés mellett nagyobb kényelemmel gépelhet. Körülbelül 20%-kal kisebb a hagyományos billentyűzeteknél, így könnyedén elhelyezhető az irodában, a nappaliban, illetve bárhol, ahol a laptopot használja.  Hároméves elemélettartamA hosszú elemélettartamnak köszönhetően nem kell idejét új elemek keresésével töltenie. * Hat gyorsbillentyűÁtugorhat egy zeneszámot. Szüneteltethet egy videót. Növelheti a hangerőt. A 6 gyorsbillentyű azonnali hozzáférést biztosít a lejátszás, szüneteltetés, előző, következő, hangerő és némítás funkcióhoz.  Tizenkét programozható F-billentyűA programozható funkcióbillentyűket** egyszerűen beállíthatja kedvenc alkalmazásainak, mappáinak vagy weblapjainak megnyitásához.  Korszerű 2, 4 GHz-es vezeték nélküli technológiaA nagy hatótávolságú vezeték nélküli technológia gyakorlatilag késedelem-, akadozás- és interferenciamentes kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, akár kényelmes kanapéján is.  Logitech Unifying vevőegységAz apró vevőegységet laptopjában hagyhatja. A vevőegységhez egyszerűen hozzáadhat egy kompatibilis vezeték nélküli egeret, billentyűzetet vagy számbillentyűzetet is, így nem kell vesződnie több USB-vevőegységgel.  A Plug-and-Play egyszerűségeMásodpercek alatt üzemkész: egyszerűen csatlakoztassa a vezeték nélküli vevőegységet egy USB-portba, húzza ki az elem elválasztólapját, és máris használhatja a billentyűzetet (szoftver nélkül).  Szinte hangtalan, keretezett billentyűkA modern megjelenésű keretezett billentyűk szinte hangtalanul működnek, emellett sokkal kényelmesebbé teszik a gépelést, mint a laptopok vagy netbookok billentyűzetei.  Strapabíró, állítható lábakSzemélyre szabott kényelem: a strapabíró, állítható lábak kitámasztásával 8 fokkal növelheti a billentyűzet dőlésszögét. A gumilábak meggátolják az elcsúszást.   Nyelv angol Multimédia gombok igen
Kisméretű kényelem laptopjához
A megszokott billentyűelrendezés mellett nagyobb kényelemmel gépelhet. Körülbelül 20%-kal kisebb a hagyományos billentyűzeteknél, így könnyedén elhelyezhető az irodában, a nappaliban, illetve bárhol, ahol a laptopot használja.
 
Hároméves elemélettartam
A hosszú elemélettartamnak köszönhetően nem kell idejét új elemek keresésével töltenie. *
 
Hat gyorsbillentyű
Átugorhat egy zeneszámot. Szüneteltethet egy videót. Növelheti a hangerőt. A 6 gyorsbillentyű azonnali hozzáférést biztosít a lejátszás, szüneteltetés, előző, következő, hangerő és némítás funkcióhoz.
 
Tizenkét programozható F-billentyű
A programozható funkcióbillentyűket** egyszerűen beállíthatja kedvenc alkalmazásainak, mappáinak vagy weblapjainak megnyitásához.
 
Korszerű 2, 4 GHz-es vezeték nélküli technológia
A nagy hatótávolságú vezeték nélküli technológia gyakorlatilag késedelem-, akadozás- és interferenciamentes kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, akár kényelmes kanapéján is.
 
Logitech Unifying vevőegység
Az apró vevőegységet laptopjában hagyhatja. A vevőegységhez egyszerűen hozzáadhat egy kompatibilis vezeték nélküli egeret, billentyűzetet vagy számbillentyűzetet is, így nem kell vesződnie több USB-vevőegységgel.
 
A Plug-and-Play egyszerűsége
Másodpercek alatt üzemkész: egyszerűen csatlakoztassa a vezeték nélküli vevőegységet egy USB-portba, húzza ki az elem elválasztólapját, és máris használhatja a billentyűzetet (szoftver nélkül).
 
Szinte hangtalan, keretezett billentyűk
A modern megjelenésű keretezett billentyűk szinte hangtalanul működnek, emellett sokkal kényelmesebbé teszik a gépelést, mint a laptopok vagy netbookok billentyűzetei.
 
Strapabíró, állítható lábak
Személyre szabott kényelem: a strapabíró, állítható lábak kitámasztásával 8 fokkal növelheti a billentyűzet dőlésszögét. A gumilábak meggátolják az elcsúszást.
  Nyelv angol Multimédia gombok igen

Jelenlegi ára: 19 655 Ft
Az aukció vége: 2022-12-24 03:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése